Thank You!

Tuesday, June 28, 2011

Siapa Nak Bulu Mata Palsu?








Hi bloggers! I have 10 fake eyelashes to give away to one lucky blogger! Ya tak perlu gosok mata awak! Sepuluh bulu mata palsu! Berlainan design setiap satu. Sebabnya saya dah ada terlalu banyak sampai kan kaki saya pun saya pakaikan bulu mata jugak! HAHA... Ada siapa siapa yang nak tak? Free je. Tapi kalau ada yang tak nak free nak beli jugak sebab baik hati nak kaya kan saya just inform me okay. HAHA.. Siapa siapa yang nak sila angkat tangan macam saya. BHAAHHAAH... Sila tinggalkan link blog anda dekat ruangan comment post ini. Senang sajooooo!! Tak perlu nak buat apa apa entry ke nak follow ke.. NO NEED! FREE! I will courier to you. Ok bye!



P.S : Ohoooooooo lebih dari sorang rupanya yang berminat! Huhu.. One person akan dapat 10 bulu mata.. Kalau rezeki saya lebih the rest akan dapat 1. HAHA.. Saya buat lucky draw saja lah okayy. This Sunday saya akan umumkan that lucky person!



Thank you for reading!




11 comments:

  1. zaty nak..:P

    http://cekedismanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hihi...nk jugak..

    http://nananadya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ozie..sebb kn free aku nk la..wlpun aku tau nk gne =p
    http://ammiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sy nak!angkat tgn laju laju!:)

    http://littlequeenstory.blogspot.com

    hihihi..:)

    ReplyDelete
  5. hihihihih

    http://ermaizzati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. nak nakkkk..tak pernah pakai. nak cuba. hehehe...

    http://oneaza.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. yayyyy ! nak !!! hehehhee ;p http://stephaniemaelitious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. saya nak!!hee

    www.vogue-kiwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. http://afiqahannuar.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nak , nak .

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...