Thank You!

Wednesday, April 13, 2011

Once Upon A Time





Do you remember the first time you met your bestfriend? Me? Hurmmm ummm emmm ERK!!! Pffftttt! Okay okay time to flashback the memory! &*@)$&^*@(%&**$. Tick tick tick.. 5 minutes. 10 minutes. 15 minutes. Oh YES YES YES, I do remember now!! :D




Bagi saya gelak 7 minutes dulu -> KAHKAHKAH *sambil tekan perut*! Tolong jangan tertipu kerana ramalan anda semua tidak benar belaka! There is no conversation between us! Not a word! Jeling pun tidak. Kagum lagi la tidakkkkkkkkkk! Sayang? Oh lagi la NOOOOOOOOOOOO! Hahaha... But now sebab selalu dirasuah dengan kerabu mangga oleh mereka, perasaan sayang kat mereka terus naik meroket! Ngee... Kalau la saya ni lelaki, saya dah suruh my parents meminang mereka jadi isteri saya. Hah kau cukup 4 terus! Yahoooo... I like it ahaa ahaaa! Alahai giler bertuah la kalau dapat jadi Mohammad Ozzie! T_T

Ben, Fify, Steph and Mim -> they are my best friends. My very BestGirlfriendsForever. Kalau takde mereka saya akan mati kebosanan atau di hantar ke hospital sakit mental. Tidakkkk! Seronok kawan dengan mereka. Tak percaya? Try la dulu. Their numbers ada dekat Yellow Pages. Cari la sampai juling, mesti jumpa punya! Heee... Okay lastly saya nak cakap




mereka sangat GORGEOUS!
*Darlings, tak payah bagi I doploh sen okay. I puji ikhlas* LOL








Thank you for reading!




4 comments:

  1. HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!! gile laaa.. i tergelak terbahak2 igt ni semua ok !!! ;p a'ahh.. for the first time we met mmg tak tegur apatah lg pandang memandang kan.. gileeee laaaaaa !! i love love u.. i hope kita kekal sbg BGFF sampai cicit kita da ada cicit jgk ok !! :) mmuaahhhxx !!

    ReplyDelete
  2. Kan kan kan?? I pun gelak guling2 bila remember balik!! HAHAHAAHAHAHAHAH.... Ok.. Moyang Steph! :)

    ReplyDelete
  3. i love you!!! lu gua punye... siapa berani rampas..gua tumbuk laju2! :P

    ReplyDelete
  4. Amboiiii garangnya Ben. BHAHAHAAH... I love you too Ben Gangsta Lovin! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...